Csütörtökön indul az akciós hét!

Elő a könyvjelzőkkel!

Csütörtökön indul az akciós hét!

Az akciós hét jellemzően csütörtökön kezdődik. A legtöbb élelmiszer áruház ezen a napon hirdeti meg legújabb akcióit. Vannak ugyan hétvégére érvényes, vagy éppen hétfőtől meghirdetett ajánlatok is, de a legtöbb új árucikk csütörtökön jelenik meg az akciós kosárban. A felkészült olvasónak semmi másra nincs szüksége ilyenkor, mint rákattintani a saját akciós könyvjelzőkre, hogy 1-2 perc alatt átfussa az aktuális ajánlatokat. A saját személyre szabott könyvjelzők összeállításához itt érhető el szöveges segítség, ennek elolvasása után az URL paraméterező egyszerűsíti a feladatot. Az URL paraméterező használata videón is megtekinthető. Nézzük a példákat!

A spórolás művészete a tartós vagy tartósítható (fagyasztható) élelmiszereken alapul. Erről hosszasabban értekeztünk már ebben a cikkben. Minden takarékos családnál lennie kell egy tartós élelmiszerekre szűrő könyvjelzőnek, kiindulásként használhatjuk valamelyiket az alábbiak közül. Ne féljünk módosítani saját igényeink szerint, tiltsuk le azokat a boltokat, amelyek számunkra nem elérhetőek.

Tartós, fagyasztható élelmiszerek

A hús központi eleme minden étrendnek (bocs, vegetáriánusok ugorják át ezt a bekezdést). Fagyasztóban hónapokig eláll, ideális akciós termék. Nem kell túlbonyolítani, egy néhány szavas szűrővel máris átfuthatjuk az aktuális ajánlatokat.

Húsok (sertés,marha,csirke)

Következzenek a zöldség és gyümölcs kedvelők! Nincs olyan hét, amikor ne válogathatnánk rengeteg ajánlat közül ebben a kategóriában.

Zöldségek és gyümölcsök

Napi reggelihez, munkába menet.

Péksütemény

Jó bevásárlást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s