A lány a vonaton

Az olvasók szerint…

Könyvek

A lány a vonaton

Ritkaság, hogy egy könyv vezesse több országban egyszerre, szinte az összes fontos sikerlistát.

Olvasói vélemények

Nagyon élveztem végig a könyvet, folyamatosan fenn tartotta a figyelmemet, nem is tudtam letenni míg ki nem olvastam.

Régebben olvastam már a könyvet, de igazán nem értem, hogy miért lett ez annyira felkapva, messze nem olyan jó.

Letehetetlenül izgalmas, fordulatos regény. Az eseményekkel haladva az ember csak várja, várja, hogy tisztuljon kicsit a kép, de ez a pillanat nem jön el, csak a legvégén.

Egy alkoholista, végtelenül gyenge és elkeseredett nő szánalmas vergődése napról-napra….

Igazán izgalmas krimi, bár kissé csalódtam, mivel olyan nagy hírveréssel reklámozták, hogy valami nagyobb volumenű könyvet vártam.

Azért volt számomra érdekes,mert nem csak a főszereplő szemszögéből ismerhettem meg az eseményeket.

Ismerősöm ajanlására kezdtem el olvasni… Nehezkesen indult, de aztán egyik pillanatról a másikra azt vettem észre, hogy nem tudom letenni a könyvet.

Általában nem ilyen kategóriájú könyveket olvasok, ezért nekem nagy felüdülést és kikapcsolódást jelentett ez a könyv.

Ezt a könyvet azért kezdtem el, mert az egyik barátnőm azt mondta, hogy elég jó, nekem meg amúgy sem volt mit olvasnom, ezért elkezdtem.

Életem legizgalmasabb könyve. Nem bírtam letenni. Izgalomban tartott az utolsó pillanatig.

Az egyik barátom ajánlására rendeltem meg a könyvet és miután a kezembe vettem elég nehezen tettem le.

Én személy szerint ezt a könyvet angolul olvastam. De nagyon tetszett, igazán frappáns volt a fordult a végénél.

Imádtam! Nem is emlékszem mikor olvastam el ilyen gyorsan egy könyvet. Egészen az utolsó oldalakig nem gyanakodtam a tettesre. Nem tudtam letenni!

Fordulatos történet, számomra nem volt kitalálható a vége egészen addig, míg direkt kitalálhatóvá nem tette az írónő.

Nagy krimi rajongó vagyok és természetesen már a történteket elején próbálok rájönni, hogy mi a megoldás (ki a gyilkos).

Az első oldaltól az utolsóig egy nagyon izgalmas drámában lehet része az olvasónak.

Nagyon izgalmas, thriller a szó legjobb értelmében!

Nagyon izgalmas, fordulatokkal teli élményt nyújt, nem tudtam letenni. Érdekes világot mutat meg sok érzelemmel és hullámvölgyekkel.

Fordulatos, nagyon olvasmányos könyv. Le se tudja az ember tenni.

Remek, hétköznapi, mégis különleges karakterek. Jól kitalált történetvezetés, izgalmas cselekmény, mely olyan, mint egy hagyma pucolása, minden levetett héjjal újabb rejtély lát napvilágot.

Izgalmas lélektani thriller, amit egy nap alatt kiolvastam, nem tudtam letenni. A történet realitását a szereplők adják.

Tökéletes könyv a kikapcsolódáshoz. Izgalmas, érdekes, letehetetlen. Jó thrillerhez méltó módon folyamatosan fenntartja a feszültséget.

Lehetetlen letenni, ha egyszer elkezded. Imádtam minden percet, amit “A lány a vonaton” olvasásával töltöttem. Észre sem vettem az idő múlását, csak a könyv és én voltam, egy saját világot létrehozva. Az elejétől a végéig izgalmas volt, mindenkinek ajánlom!

Egy félresiklott életű, alkoholista nő története, izgalmas csavarokkal fűszerezve.

Igazi lélektani thriller! Ahogy egyre mélyrehatóbban megismerjük a három nő életét, feltárulkozik az olvasó előtt egy amolyan “Desperate Housewives” kaliberű, a szálakat jól megkavaró “lila akác közi” miliő, amiben senki sem az, akinek elsőre látszik.

A könyvet még szinte a megjelenése után rögtön elolvastam. Bár semmit nem tudtam az irónőről, de a könyv kapcsán olvasott kritikák, észrevételek felkeltették az érdeklődésemet.

Nem a legszimpatikusabb főszereplő teszi jóvá a könyvet, de éppen az ő jelleme állhat közel sokakhoz.

Végig izgultam, végig figyelnem kellett. Nem okozott csalódást a könyv, kifejezetten tetszett, hogy több nézőpontból mutatja be a történetet.

Kicsit akadozva indult, de úgy látszik nekem lassan minden könyvvel ez a bajom, szóval ez nem is olyan nagy baj.

Nem a legjobb könyv amit ebben a műfajban olvastam, mégis ajánlom azoknak akik napjaink modern, divatos regényeit keresik és olyanoknak is akik most kezdik felfedezni a krimis, titkokra fényderülős, nyomozós könyvek világát.

Nem az a tipikus pörgős krimi, és a főszereplő is elég negatív karakter, nem igazán lehet megkedvelni.

Engem lebilincselt, sajnáltam, hogy véget ért. Kicsit össze-vissza csapongó írásnak hat az elején, de aztán, amikor az ember megismeri a szereplőket és összeáll a fejében, hogy az író hogyan szerette volna megközelíteni a történetet, értelmet nyer az időbeni és személyek közötti váltogatás. Nagyon szerettem….

Mikor végre rászántam magam, hogy beszerezzem ezt a könyvet, azonnal elkezdtem olvasni.

Még mielőtt megjelent már olvastam róla, azonnal tudtam,hogy izgalmas lesz,ezért a megjelenés másnapján már a vonaton olvastam is hazafelé menet!

Ez egy igazán lebilincselő és letehetetlen könyv!

Angolul olvastam, és így is megvolt 1 nap alatt. Szinte alig lehetett letenni, annyira magával ragadott a történet.

Még bőven azelőtt olvastam ezt a könyvet puszta véletlenségből, hogy felkapták volna, és kiderült volna, hogy megfilmesítik, ráadásul az egyik kedvenc színésznőmmel a főszerepben.

Lebilincselően izgalmas történet.

Az elején vártam, hogy mikor indul be a történet, azonban votl egy fordulópont, amikor már szinte letenni sem tudtam a könyvet.

Vajon ki a gyilkos? Kinek az oldalán érdemes állni? Lehet hinni egy alkoholistának?

A lány a vonaton az a fajta regény, amit tényleg bárhol olvasni tud az ember, és Hawkins képes elérni, hogy az események szinte filmszerűen peregjenek képzeletünkben.

Ahhoz képest, hogy mennyire élveztem az olvasást, a vége legalább annyira kiábrándított.

Egy biztos: még sosem olvastam ehhez hasonló thrillert. Vannak azok a thrillerek amik azzal keltenek az emberben feszültséget, hogy valami fizikai/véres módszerrel próbál hatni az olvasóra, és vannak az olyanok, mint ez a könyv is: pszichikailag terheli az olvasót addig a pontig, ahol már remeg az izgalomtól, nem bír magával a saját kérdései nyomán, és az író egyszer csak az arcába vágja az igazságot. Kevés regény tud ilyen erős hatást kifejteni: friss élmény az egész, épp hogy befejeztem mégis még mindig remegek a sztoritól. Nem csoda, hogy úgy felkapták a könyvet. Általában nem szeretek olyasmit olvasni amit imád az egész nagyközönség és fél pillanat alatt berobban a köztudatba, de ez a könyv nem hagyott nyugodni. Hatásos. Letehetetlen. Ha elkezded biztos, hogy nem tudsz nem a történteken kattogni: érdekel, hogy mi lesz a következő információmorzsa; kíváncsi vagy, mi is lesz a végjáték. Megjósolhatatlan előre. Elragad. Nem enged el….

Paula Hawkins könyve kellemes élmény volt számomra. Rendkívül jó könyv, olvastatja magát, alig lehet letenni.

Már az első mondatok beszippantottak, és alig tudtam letenni.

Az olvasók már türelmetlenül várták a könyvet. Izgalmas, de nem letehetetlen olvasmány.

A szereplők mindegyike igazi, hús- vér emberek. Nincs köztük egy kiemelkedően szép, okos, gazdag, szereplő sem, amit úgy a történetek javában megtalálunk.

Izgalmas, lebilincselő krimi

Ez a könyv számomra egy meglepetés volt. Nem erre számítottam, sőt először le is akartam tenni, mert egy kicsit unalmasan indult, de aztán felgyorsultak az események.

A legjobb thriller, amit valaha olvastam. Fordulatos történet, számomra nem volt kitalálható a vége egészen addig, míg direkt kitalálhatóvá nem tette az írónő.

Izgalmas, fordulatos… Nem sejthető előre a regény “kimenetele”

Fordulatos, érdekes, izgalmas történet! Remek!

lebilincselő, nagyon mélyen belelátni a főszereplő lelki világába, gondolataiba, érzelmeibe, amolyan nemlehetletenni könyv.

Mikor megvettem a könyvet, feltettem a polcra “majd ha lesz időm” felkiáltással. Külföldi nyaralás során több ember kezében láttam (angol, svéd stb. nyelvű kiadásban). Hirtelen úgy tűnt, mindenki ezt olvassa. Hazajöttem, elolvastam, nem bántam meg. Mindenkinek ajánlom!

Szinte letehetetlen. A teljes történet, az események kusza szálai a főszereplő személyes élményein,gondolatain és érzésein keresztül tárul elénk.

Izgalmas krimi, melyet leginkább azoknak ajánlok, akiket nem csupán a cselekmény, hanem a szereplők jellemrajza és fejlődése is érdekel.

Habár a könnyű műfajhoz tartozik, kikapcsolódásnak szántam, de izgalmasan építi fel a karaktereket és a történetet is az író, amitől oldalról oldalra egyre jobban várja az ember, hogy mi lesz a következő lépés, fordulat.

A történet kicsit monotonon indul, de ahogy a szálak sokasodnak, úgy a történet is kinyílik.

Izgalmas, meglepő, nem szokványos a regény felépítése. Nekem nagyon tetszett.

Nagyon izgalmas, érdekes karakterekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s